Sėdite sau ant sofos, lakuojatės nagus, kartas nuo karto užmetate akį į savo išmanųjį telefoną. Nors vakar, tuo pačiu metu galvojote, jog būtų  neblogai pasportuoti, nes žvilgtelėjus į veidrodį kilo mintis, jog reikėtų padailinti kūną. Bet tik truputį. Ir kaip čia yra, kad kažkokia tai raguota ožka Jūsų viduje yra tokia užsispyrusi, jog niekaip neleidžia išjudinti sustingusius raumenis. Tikėtina, jog trūksta motyvacijos ir kažkaip reikėtų jos pasisemti. O tai padaryti galima įvairiais būdais. kiekvienas žmogus yra individualybė, taigi motyvacijos šaltiniai taip pat gali kardinaliai skirtis.

Puikus įrankis, kuris Jus gali motyvuoti ir kuris pridera būti kiekvienos princesės namuose, nes kitaip nebus kas pasako, kas pasaulyje gražiausia, yra veidrodis. Atsistokite visu ūgiu prieš veidrodį ir pažiūrėkite, ar tikrai viskas tenkina. Tokia jau būtybė yra žmogus, kad visada suras kuo nepasitenkinti, taip ir Jūs, tikėtina, jog suradote savo kūne bent jau pora vietų, kurios galėtu atrodyti bent jau truputį geriau. Ir čia į pagalbą ateina sportas. Aišku, jei nepasitenkinimą kelia jūsų nosis ar per trumpi ranku nykščiai, sporto klubas vargiai padės. Visa kita galima pakoreguoti.  Net, jei netenkina jūsų krūtinės dydis, vizualiai tai yra šiek tiek pataisoma. Nekalbu apie pačią krūtinę, kuriai siūlomi stebuklingi kremai, kurie per tris savaites ją padidins bent jau vienu dydžiu. Kalbu apie laikysena. Taisyklinga pečių laikysena, sustiprinta nugara, sumažinta talija, visa tai vizualiai gali padidinti jūsų krūtinę. Taigi grįžkim prie veidrodžio ir tegul Jūsų trūkumai nesukelia nepasitenkinimo, tegul suteikia pyktį ant savęs ir motyvaciją, nes sėdint ant sofos reikalai nepajudės. Patarimas, jei neturite didelio veidrodžio. Visada galite nusifotografuoti pati ar, jei turite, kas Jus galėtų nufotografuoti, galite paprašyti pagalbos. Šitaip nuotrauką atsidariusi kompiuterio ekrane galėsite pasinagrinėti savo pliusus ir minusus.

Labai dažnai, tai ką mes matome motyvuoja labiau nei tai, ką mes galvojame. Taigi Jūs galite galvoti, kokio kūno norėtumėte, bet kartais tai padaryti gali būti sunku. Tuomet puiki motyvacija yra kitų kūnai. Pilnas internetas video medžiagos su sportuojančiomis merginomis, kurių figūrų gali pavydėti daugelis. Taip jau yra, jog žiūrint, kaip sportuoja kitas asmuo ir kokius rezultatus jis rodo, ir pačiam norisi siekti užsibrėžto tikslo. Kaip priedą prie video peržiūrų galima užmesti akį ir vieną kitą fotografiją. Socialiniuose tinkluose yra daug atlečių, kurių nuotraukas yra visada malonu žiūrėti ir jos tikrai motyvuoja.

Visada gerai motyvuoja sportuojanti draugė ar draugas. Nes kartais, jog pajudėti, nereikia buldozerio, bet užtenka tik mažo bakstelėjimo adatėle į užpakalį. Juk tam ir reikalingi draugai, jog kai reikia, sugebėtų motyvuoti. Ir nebūtinai tai turi sporto partneris ar partnerė, tai gali būti tiesiog paprasta draugė, su kuriai kartais pasikalbate ir pasidalinate įspūdžiais iš sporto klubo. Šitaip gali atsirasti net gi šiokia tokia konkurencija, nes juk nenorite nusileisti draugei, kurį pradėjo sportuoti pusmečiu vėliau.

Kiek motyvacijos šaltinių aš bevardinčiau, galutinis ėjimas yra jūsų rankose. Jūs sprendžiate ar jau šachas ir matas, ar toliau, lyg tikra valdovė, versite visus pėstininkus iš koto.